sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Vaikea otsikoida

Viimeinen viikko vierähtää huomenna käyntiin.

Viisi viikkoa on mennyt todella nopeasti ja voin melkein jo sanoa, että kyllä tätä paikkaa hieman jää ikävöimään. Ihmiset ovat mukavia ja sää on ollut mitä mahtavin! Ensiviikon perjantain saamme vapaaksi, jotta pääsemme lontooseen hieman kiertelemään ennen lauantaina lähtevää lentoa.

Tämä viikko on ollut erityisen lämmin ja sadeton. Viikonlopun lämpötilat pyörivät +20C tietämillä. Kävimmekin siis tänään soutelemassa Chichesterin Kanaalia pitkin. Veneen vuokraus maksoi 12 puntaa tunnilta. Otimme viikonloppuna myös aurinkoa, heittelimme hieman frisbeetä ja pelasimme rutkasti korttia.

Palamisiltakaan ei ole voinut välttyä, vaikka aurinkorasvaa on yritettykin laittaa. No eipähän tarvitse palata aivan valkoisena takaisin Suomeen.



Viime viikonloppuna vierailimme Brightonissa. Matka kaupunkiin kestää Chichesteristä noin 3 tuntia bussilla. Kävimme Brighton pierin huvipuistossa, joka sijaitsee meren päällä. 



Olen tehnyt työssäoppimispaikallani monia eri työtehtäviä ja uutta osaamista puutarha-alan töistä on kertynyt jo paljon. Vaikka puhuminen ja ymmärtäminen on välillä hieman hankalaa koen, että olen vahvistanut Englannin kielentaitoani jo näinkin lyhyessä ajassa.

Vaikka koen edelleen soveltuvani parhaiten floristiselle puolelle. On puutarhalla työskentely silti ollut oikein mukavaa ja tästä hyödyn tästä varmasti myös jatkossa. Työskentelemme joka viikko erilaisissa työtehtävissä kuten pihalla tai kasvihuoneissa. Jokaisella työntekijällä on oma alueensa, josta pitää huolta.

Oheisissa kuvissa muutamia työtehtäviä mitä olen päässyt täällä tekemään.

Tomaattien tukemista ja varkaiden ottamista pois.
Basilikan istutusta kasvihuoneeseen.


-Tinja-





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti