torstai 7. huhtikuuta 2016

Kuka, Mitä ja Missä?

Tinja 21.

Opiskelen myöskin Jämsän ammattikoulussa puutarhatalouden perustutkintoa, kukka- ja puutarhakauppaa.

Huonon englannin kielentaidon omaava, videopelejä rakastava opiskelija jätti nyt konsolit taakseen ja kirjoittaa blogia yhdessä Janitan ja Hannan kanssa 6 viikon ajan Englannin Chichesterissä.

Ennen matkaa tehtiin tarvittavat ostokset. Lento oli minulle ensimmäinen, joten en omistanut edes matkalaukkua ja muutenkin lentäminen oli aivan uusi kokemus. Ehkä myös hieman jännittäväkin.

Heräsin sunnuntai aamuna herätyskellon soittoon noin. 4:00. Tarkoitus oli laittaa valmiiksi laukut ja lähteä sitten ajamaan kohti lentokenttää. Ennen lentoa tapahtui rahanvaihto (Vink* jos harkitset englantiin lähtöä, vaihda rahaa vasta Englannissa sillä sielä se on edullisempaa/ilmaista)

Lento ja matka Chichester collegen asuntolalle sujui hyvin.



Kello on täällä nyt 18:21, mutta nämä ensimmäiset päivät ovat olleet hieman uvuuttavia. Suomessa kello olisi tällä hetkellä 20:21, joten en ole tainut vielä tottua aikaeroon.

Meidän kanssamme on täällä ollut nyt pari päivää eräs opettajistamme Heli A. On ollut mukavaa, että joku on katsonut hieman peräämme lentokentältä ulos astuessa. Varsinkin jos mukana on yksi huonoimpia kartanlukijoita koskaan (minä).

Olemme työssäoppimassa West deanin puutarhalla. Työpaikkalle matkustetaan bussilla ja matkaa on noin 10km. Bussilippu viikoksi maksaa 22 puntaa eli noin 28,60e. Paikka on erittäin kauniilla paikalla (Tästä varmasti myös myöhemmin).

Kevät on täällä, joten kaikkialta löytyy kauniita ja keväisiä kukkia, niin keskustasta kuin laitamiltakin. Seuraavasta linkistä löytyy West deanin puutarhan omat kotisivut. https://www.westdean.org.uk/gardens.

Lyhyt postaus tähän alkuu, bye! :)



Tulppaaneja

Matkalla töihin




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti