lauantai 9. huhtikuuta 2016

Päivä Brightonissa

Meillä oli eilinen vapaapäivä sillä tänään käytiin West Deanin puutarhalla kuutelemassa leikkokukkien kasvatusta koskevaa luentoa. Luento oli mielenkiintoinen ja luennoitsija tykkäsi omasta työstään ja se kuvastui myös puheesta. 
Saimme kylvää omat leikkokukan siemenet ja saamme sitten seurata niiden kasvua näinä seuraavana viitenä viikkona. 
Istutimme mm. hajuherneitä, salviaa.

Lounaan tarjottavat. Ilmeemme olivat varmaan näkemisen arvoiset kun näimme mitä oli tajolla. Todella paljon kaikkea.

Perjantai kun oli sitten vapaata, halusimme käyttää sen tutustuen Brightoniin. Meillä on paikallisen bussiyhtiön (Stagecoach) bussikortit ja sillä pääsee liikkumaan Chichesterin bussiasemalta lähteviltä busseilla vapaasti. Niimpä päädyimme lähtemään Brightoniin. 

Lähdimme 9 aikaan kävelemään bussiasemalle ja siitä hyppäsimme Little Hamptoniin menevään bussiin. Little Hamptonissa vaihdoimme bussia Brightoniin menevään. Vaihto kävi yllätävän helposti hieman apua kysyen. Matkaan meni pari tuntia.



Perille päästyämme oli kaikilla jo nälkä, joten ruokaa oli saatava. Ruokailtua päästiin aloittamaan kauppojen kiertely. Silmiin osui todella paljon tuntemattomia kauppoja ja vain muutama jo ennestään tuttu kauppa. Päivän suosikeiksi nousivat Urban Outfitter, Primark ja Top Shop. Itsekin tuli ostettua muutama ostos, paitoja ja mekko kesäksi.

Saatiin muutama tunti kaupoissa kiertelyyn tuhottua ja kauppojen mennessä seitsemän aikaan kiinni oli aika siirtyä Brightonin rannalle ihailemaan maisemia. Katsottiin bussiaikataulusta seuraava paluubussi, lähtisi pysäkiltö 20.08 joten ei rannalla kiertelyyn jäänyt paljon aikaa, mutta saatiin siellä muutamat kuvat otettua ja katseltua aaltoja. Seuraavaan kertaan jäävät sitten Brighton Pier sekä kunnon turistikiertely rannalla.




Rankan päivän jälkeen oltiin takaisin asuntolalla siinä vähän jälkeen 10. Hampaiden ja meikkien pesun jälkeen suoraan nukkumaan. Uni tuli kyllä todella hyvin ja jalat tykkäsivät viimein levosta.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti