torstai 28. huhtikuuta 2016

Kolmas viikko

Viikot menevät todella nopeasti. Kolmas viikko mennyt ja nyt ollaan puolessa välissä. Aika alkaa käymään väliin ja pitäisi vielä ehtiä tehdä vaikka mitä, liikaa nähtävää ja koettavaa. Ja jotain varmasti tulee missattua, mutta voihan sitä aina uudellee matkustaa.


Työviikko oli mukava ja sain tehdä kaikenlaisia töitä.
Maanantain aloitin järjestelemällä tulppaani- ja narsissi asettelua. Otin huonot pois ja lisäsin uusia. Uudelleen istutin orkideoita ja lisäsin saniaisille kuorikatetta, jotta mullan päälle ei pääse kehittymään sammalta joka on kasvualustana hyönteisille.

Tiistaina ja keskiviikkona sidoin köynnöksiä tukikeppeihin ja istutin beoniaa ja fuksiaa. Siirsin mansikoita kasvihuoneesta toiseen.



Torstai päivä meni sitten mukavasti lämpimässä kasvihuoneessa tarkastellen kasveja villakilpikirjoilta ja kirvoilta. Kun niitä löytyi, ja aika monesta.. Niin siveltimellä ja puhdistus aineella maalailin niiden päälle. En hirveästi ötököistä perusta, ja kun villakilpikirvat liikkuivat, vaikka ne yleensä ovat paikallaan niin oli siinä vähän karvat pystyssä. Seuraavana yönä näinkin näistä pikkuystävistä unta...

Perjantaina päästiin kaikki kolme yhdessä kitkemään puutarhan ympärillä olevaa istutusaluetta. Möyhennettiin myös samalla maata. Revittiin murattia maasta ja puista. Se on täällä riesana oleva kasvi, sitä kasvaa paljon puissa ja niiden rungot ovat kokonaan vihreinä murateista.



Lauantai meni vain keskustassa kauppoja kierrellessä ja chillaillessa. Illalla lähdettiin käymään jo tutuksi tulleessa pubissa, taas live-esitystä kuuntelemassa.

Sunnuntaina lähdettiin käymään Bognor Regisissä elokuvissa. Siellä elokuvien hinnat ovat todella halvat, arkisin £2.50 ja viikonloppuisin £3.50. Hieman hinnat eroavat Chichesterin (ja ihan koti Suomen) omiin, tällä ne olivat lähemmäs kymppiä. Itse kävin katsomassa Batman vs Superman. Olin kuullt paljon huonoa leffasta, ja ei se nyt mistään parhaimmasta päästä ollut, mutta kyllä se ihan mukavaa katsottavaa oli. Vielä haluaisin käydä katsomassa Captain America: Civil War sekä Ratchet & Clank leffat :)


- Janita -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti