sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Toisesta viikosta

Töissä toinen viikko meni aika pitkälti kitkien ulkoalueita ja istutuspenkkejä. Maanantaina ja perjantaina satoi koko päivän, muut päivät olivat oikein kauniita. Aurinko paistoi ainakin keskiviikkona pilvettömältä taivaalta. Ihoni sai aurinkorasvasta huolimatta vähän väriä pintaan.



Maanantaina ja tiistaina kitkin puutarhan pihalla istutusalueita siistiksi. Poistin kaikki ei toivotut kasvit ja etenkin sipulikukat, jotka nousivat pintaan, piti poistaa sipulia myöten, muta ei se ihan kaikissa onnistunut. Liikkuminen istutuspenkissä tehtiin laudan avulla, näin ei jäisi jalanjälkiä multaan ja kengät eivät likaantuisi ja multa leviäisi käytäville.



Keskiviikkona ja torstaina päästiin työskentelemään kaikki kolme yhdessä. Oli mukava tehdä töitä yhdessä ja aika meni paljon nopeammin kun päästiin puhumaan keskenämme.
Keskiviikkona leikkasimme lammen lähellä olevat pajupuut, hortensia ja kanukka pensaat. Työalueelle oli enemmän matkaa ja saimme pyörät lainaan jolloin pääsimme nopeasti työpisteelle.
Torstaina oltiin puutarhan läheisellä piha-alueella kitkemässä.



Perjantaina olin aamusta ensin kitkemässä collegen lähellä, mutta minut siirrettiin ruokatauon jälkeen sisälle tekemään töitä kun se alkoi satamaan sen verran lujaa. Pääsin täyttämään orkideaistutuskehikköjen aukkoja sammaleella.


Lauantaina lähdettiin käymään Portsmouthissa. Ei kauaa siellä jaksettu kiertää huonon sään takia. Käytiin syömässä ja sitten lähdettiin takaisin kämpille.

Sunnuntaina käytiin aamupalalla kahdentoista aikaan. Meillä meni jonkun aikaa ennen kun löydettiin joku paikka jossa vielä tarjoillaan aamupalaa. Löydettiin lopulta Chichesterin keskustassa oleva The Bill ravintola, jossa sai aamupalaa. Aamiainen oli hyvä ja täyttävä ja mikä parasta, ilmainen wi-fi!

- Janita -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti